ARTmania 2012  
Organizatori
ARTmania Events
Locatie
Sibiu, Piata Mare
Data
6 - 12 august 2012
Bilete
- 60 lei, primele 1000 abonamente
- cumpara on-line
Site oficial
www.artmaniafestival.ro
Trupe
Die Toten Hosen, Delain, Trail of Tears, Epica...

30 mai 2012
EDGUY si MY DYING BRIDE pe scena ARTmania 2012

ARTmania Festival Sibiu 2012 anuntă o premieră si o revenire: Edguy si My Dying Bride îsi dau întâlnire cu publicul Festivalului ARTmania, sâmbătă, 11 august. Programul concertelor din Piata Mare se definitivează astăzi pe afisul celei de-a saptea editii a Festivalului ARTmania: Die Toten Hosen, My Dying Bride, Deathstars, Edguy, Epica, Delain, Poets of the Fall si Trail of Tears.

Grupul german Edguy, o nouă premieră pentru publicul din România, va participa la ARTmania Festival. Mostenitor legitim al tronului heavy metal cu peste două milioane de albume vândute, 9 albume de studio si concerte sold-out în mai mult de 37 de ţări, nedespărtiti pe scenă de Aerosmith si Scorpions, Edguy se va auzi până la stele si înapoi pe scena ARTmania, într-un concert dedicat celui mai recent material discografic, “Age of The Joker”.

 

Povestea formatiei Edguy începe în 1992 când 3 colegi de clasă, având 14 ani, si-au transformat visul în realitate. Acestia sunt Tobias Sammet, atunci voce si bas si chitaristii Jens Ludwig si Dirk Sauer. Trupa a fost completă în 1997 cu basistul Tobias “Eggi” Exxel si bateristul Bohnke. Edguy se mândreste cu o singură schimbare în componenta trupei realizată în 20 de ani de carieră; aproape un record în industrie.

Tot un record, de această dată, personal, atinge si festivalul datorită ultimei confirmări: My Dying Bride va cânta la Sibiu si în 2012 devenind după această editie prima trupă care a participat de trei ori la ARTmania Festival. Renumita formatie britanică a lansat până în prezent 11 albume de studio si a împlinit 20 de ani de existentă anul trecut. A cântat în România de două ori în istorie, în 2007 si 2009, exclusiv la ARTmania Festival unde vor cânta din nou si în 2012.

 

 

"Am evoluat, la fel ca multe alte trupe, pierzând si câstigând membrii, dezvoltând stilul muzical cu care am pornit la drum, dar în acelaşi timp păstrându-l interesant. Cel mai important lucru din ultimele două decenii este că încă iubim foarte mult ceea ce facem si sperăm sincer că vom putea continua în aceeasi măsură si în următorii 20 de ani,” declara Aaron Stainthorpe într-un interviu pentru metalunderground în 2011.

Festivalul ARTmania este sprijinit de Primăria Municipiului Sibiu încă de la prima editie a evenimentului, din iulie 2006. Un aliat important în lupta pentru culturalizarea muzicală este binecunoscuta marcă Tuborg, integrată prin platforma Tuborg Sound în programul artistic al festivalului. Tuborg Sound sustine de trei ani de zile Festivalul ARTmania, promovând atât platforma în sine, cât şi formatiile românesti consacrate sau în ascensiune. Începând de anul trecut, la Festivalul ARTmania s-au alăturat si pasionatii pe două roti sub emblema Harley-Davidson®, o marcă ce nu putea lipsi de la întâlnirea anuală a spiritelor libere.

23 mai 2012
DEATHSTARS si POETS of THE FALL pe afis

Festivalul ARTmania anunta doua premiere absolute in istoria concertelor din Romania si cheama la Sibiu iubitorii de muzica rock, fotografie si astronomie. DeathStars şi Poets of The Fall, se vor alatura celorlalte trupe deja confirmate la cea de-a saptea editie a festivalului: Die Toten Hosen, Epica, Delain si Trail of Tears.
 
Deathstars este un nume greu in topurile mondiale ale genurilor industrial si gothic metal. Obisnuita cu multimile de spectatori din turneul Rammstein, formatia suedeza va canta la ARTmania vineri, 10 august 2012. Energia muzicii lor va cuceri Romania la fel cum hiturile lor, “Blitzkrieg”, “Death Dies Hard” sau “Cyanide”, au cucerit televiziunile si internetul. O aparitie spectaculoasa teleportata din lumea deathglam-ului pe scena din Piata Mare a Sibiului.

 

Prima trupa confirmata astazi este binecunoscuta pentru numeroasele aparitii live si pentru atitudinea lor controversata, insa nici Poets of The Fall nu se lasa mai prejos, avand un portofoliu impresionant de premii in Finlanda. Cele 4 albume lansate din 2005 pana in 2010 au avut un succes remarcabil, ultimele doua inregistrand vanzari de peste 10.000 unitati, fiecare in primele zile de la lansare. Finlandezii sunt o prezenţa puternica pe scena europeana, fiind activi in toate ariile culturale, de la muzica la film si chiar in jocurile video: Alan Wake, Max Payne 2 sau Death Rally.

Poets of The Fall,  un vis implinit al indragostitilor de rock alternativ, va canta la Sibiu "Carnival of Rust" si "Late Goodbye" pentru cei prezenţi sambata, 11 august, la ARTmania Festival.

 

Platforma culturala ARTmania sustine artele frumoase, punand accent pe muzica formata in jurul curentelor contemporane directe si derivate din cultura rock. Alaturi de aliatii sai de incredere si de gazdele evenimentului, ARTmania a devenit un brand consacrat la nivel international datorita specificitatii programului concertelor si localizarii acestuia intr-una dintre cele mai frumoase cetati medievale din Europa de Est: Sibiu.

Festivalul ARTmania este sprijinit de Primaria Municipiului Sibiu inca de la prima editie a evenimentului, din iulie 2006. Un alt aliat important in lupta pentru culturalizarea muzicala este binecunoscuta marca Tuborg, integrata prin platforma Tuborg Sound in programul artistic al festivalului. Tuborg Sound sustine de trei ani de zile Festivalul ARTmania, promovand atat platforma in sine, cat şi formatiile romanesti consacrate sau in ascensiune. Incepand de anul trecut, la festivalul ARTmania s-au alaturat si pasionatii pe doua roti sub emblema Harley-Davidson®, o marca ce nu putea lipsi de la intalnirea anuala a spiritelor libere.

Festivalul anual de la Sibiu s-a consacrat pe parcursul celor sase ani de la infiintare, promovand artisti din aria metalului gothic si a altor genuri din zona metal, extinzandu-si plaja de acoperire catre heavy metal, punk si chiar rock alternativ. Muzica reprezinta laitmotivul festivalului, fiind insa urmata indeaproape de artele vizuale, in special de fotografie si de pictura. Artistii promovati sustin conceptul general ARTmania, prin fotografie de concert sau pictura in tema festivalului. Si proiectele indirect conectate la valorile platformei sunt binevenite intrucat misiunea festivalului defineste atragerea contributiilor variate din domeniul artei avand ca punct de pornire muzica. In acest cadru, una dintre preocuparile de baza ale organizatorilor este de a facilita promovarea artistilor romani pe scena unui festival international de amploare.

In timpul evenimentelor din saptamana festivalului, ARTmania sustine intensiv si productiile institutiilor culturale din Sibiu. Inceputa acum doi ani, colaborarea cu Muzeul National Brukenthal si Complexul National Muzeal ASTRA a permis accesul unui numar impresionant de participanti ai Festivalul ARTmania in spatiile muzeale si galeriile sibiene, extrem de apreciate pentru inestimabilul patrimoniu cultural gazduit aici.

In 2012, Festivalul ARTmania de la Sibiu va avea loc in perioada 6 – 12 august si va oferi iubitorilor de arta un program cultural variat ce va include concerte, expozitii, workshop-uri si alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Concertele din Piata Mare vor avea loc in zilele de vineri si sambata, 10 si 11 august.

Biletele si abonamentele pentru ARTmania Festival Sibiu 2012 pot fi achizitionate din retelele magazinelor Eventim, Diverta, si online, prin, eventim.ro, myticket.ro sau shop.artmania.ro, la pretul de 130 lei/abonament si 90 lei/bilet, urmand ca din luna iulie si pana in ultima zi a festivalului un abonament sa coste 150 de lei, iar un bilet pe zi sa coste 100 de lei pentru principalele evenimente din festival.

16 februarie 2012
EPICA concerteaza in prima zi

Epica revine in Transilvania la Festivalul ARTmania cu un nou album: „Requiem for the Indifferent”. Epica va concerta in premiera pe scena din Piata Mare alaturi de Trail of Tears si Die Toten Hosen vineri, 10 august.

Curiosii pot asculta pe internet piesa „Storm The Sorrow”, un extras single de pe albumul cu numărul cinci în discografia trupei.  Si tot in spiritul secolului vitezei, trupa publica in fiecare saptamana cate un instrument inregistrat in studio pentru piesa „Monopoly on Truth”, prima melodie de pe albumul „Requiem for the Indifferent”

Albumul va fi lansat în martie prin Nuclear Blast si 13 piese cu mesaje dedicate incercarilor prin care trec oamenii din zilele noastre, sustinute de compozitiile lor instrumentale inconfundabile. „Design Your Universe”, penultimul album Epica, s-a bucurat de un succes indiscutabil. Majoritatea concertelor au fost sold-out, inclusiv spectacolul de la Bucuresti. Asa au inceput si anul 2012: evenimentele de lansare din Olanda si cinci concerte din Europa au ramas fara bilete de vanzare.Asa porneste Epica in turneul european de lansare din martie pana la sfarsitul lunii mai, iar in vara, formatia isi va promova noul album pe scenele celor mai indragite festivaluri din lume: MetalCamp in Slovenia, Summer Breeze in Germania, ProgPowerUSA si altele, via ARTmania Romania.

Sascha Paeth a produs si acest album Epica la studioul sau de inregistrari din Wolfsburg, Germania. Sascha Paeth mai lucreaza pentru Edguy, Kamelot, Rhapsody, Avantasia, Lunatica si alte formatii cu sunet impecabil. Coperta albumului este realizata de controversatul artist german Stefan Heilemann, semnatarul artwork-ului „Design your Universe”, binecunoscut si pentru colaborarile cu Nightwish, Pain, Sons of Season, Atrocity, Leaves’ Eyes, MaYaN sau Indica.

In 2012, Festivalul ARTmania de la Sibiu va avea loc in perioada 6 – 12 august si va oferi iubitorilor de arta un program cultural variat ce va include concerte, expozitii, workshop-uri si alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Concertele din Piata Mare vor avea loc in zilele de vineri si sambata, 10 si 11 august. Tuborg sustine in continuare Festivalul ARTmania in calitate de bere oficiala.

Biletele si abonamentele pentru ARTmania Festival Sibiu 2012 pot fi achizitionate din retelele magazinelor Diverta si Eventim si online, prin shop.artmania.ro, eventim.ro sau myticket.ro, la pretul de 80 lei pentru abonamente si 70 lei pentru bilete in luna februarie. In martie si aprilie, abonamentul va costa 110 lei, iar biletul 80 lei. In mai si iunie: 130 lei/abonament si 90 lei/bilet, urmand din iulie si pana in ultima zi a festivalului un abonament sa coste 150 de lei, iar un bilet sa coste 100 de lei.

Proiect cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

3 februarie 2012
DIE TOTEN HOSEN headlineri in prima zi

Die Toten Hosen vine in august la Sibiu cu un palmares impresionant dobandit in 30 de ani de experienta: 14 albume de studio, peste 1.000 de concerte si 15 milioane de albume vandute. Cea de-a saptea editie a festivalului ARTmania isi va incheia prima zi de concerte din Piata Mare pe ritmurile celei mai populare trupe din Germania in premiera absoluta pe pamant romanesc.

In 2012, Festivalul ARTmania de la Sibiu va avea loc in perioada 6 – 12 august si va oferi iubitorilor de arta un program cultural variat ce va include concerte, expozitii, workshop-uri si alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Concertele din Piata Mare vor avea loc in zilele de vineri si sambata, 10 si 11 august.

Die Toten Hosen va canta vineri, in jurul orei 22:00, in cea mai frumoasa piata publica din Romania. “Pushed Again”, “Hier Kommt Alex”, “Zehn Kleine Jägermeister” si multe alte melodii consacrate vor fi ascultate live la Sibiu. Delain va urca pe scena din Piata Mare sambata, 11 august, in timp ce norvegienii de la Trail of Tears vor da startul concertelor din Piata Mare vineri, 10 august 2012.

 

Die Toten Hosen, asa cum nemtii inteleg sintagma in sensul de plictiseala, a avut mare grija sa-si traiasca la maxim zilele si sa agite spiritele in Germania si nu numai. Aproape in fiecare an al carierei, Die Toten Hosen a zguduit pamantul prin ritmuri, mesaje sau pur si simplu, atitudine punk.

Distractia a inceput in 1982 intr-un bar de punkisti din Düsseldorf, iar in urmatorul an aveau deja un contract cu EMI Music. Asa au inceput nemtii sa creasca in popularitate, cantand in '84 la BBC Radio 1 la invitatia DJului John Peel. O trupa cu atitudine, Die Toten Hosen si-a schimbat la scurt timp casa de discuri, semnand un contract cu Virgin Records. In '85 au concertat in Franta prin Institutul Goethe iar spre sfarsitul anului au ajuns in Polonia si Ungaria.

Primul concert cu un public extrem de numeros a avut loc in '86 la Anti-WAAhnsinns Festival, un eveniment cu mesaj politic impotriva contructiei unei fabrici de reprocesare nucleara unde au participat peste 100.000 de oameni in cele doua zile de festival; un record istoric national pentru un concert rock la acea vreme.

1988 a fost un alt an de referinta in istoria trupei datorita lasarii EP-ului "Ein kleines bisschen Horrorschau", inspirat de Portocala Mecanica a lui Burgess, promovand piesa "Hier Kommt Alex". In acelasi an, membrii trupei au si jucat in dramatizarea teatrala a lui Bernd Schadewald. Hier Kommt Alex a reaparut intr-un concert unplugged avand ca introducere Sonata Lunii a lui Beethoven. Piesa a fost adaptata si de Activition in jocul "Guitar Hero III: Legends of Rock" lansat in 2007.

In 1991, Die Toten Hosen lanseaza primul album in limba engleza, un tribut dedicat idolilor trupei inregistrat impreuna cu cel putin un membru din fiecare formatie: Joey Ramone din Ramones, T.V. Smith din The Adverts si multi altii. Anul 1996, a fost declarat anul Jägermeister in topurile muzicale din Germania, Austria si Elvetia datorita celei mai de succes piese Die Toten Hosen: "Zehn kleine Jägermeister", o parodiere a melodiei populare zece negrii mititei, parte a albumului cu numarul sapte in discografia trupei, "Opium fürs Volk", considerat cel mai bun album Die Toten Hosen.

De-a lungul istoriei, Die Toten Hosen si-a exprimat atasamentul fata de orasul natal prin diverse actiuni. In vara anului 1995, membrii trupei au concurat in competitia sportiva "Powerplay des Wahnsinns", formand o echipa alaturi de membrii lotului de hochei "Düsseldorfer EG Metro Stars" impotriva finlandezilor "Leningrad Cowboys", sustinuti de nationala de hochei a Finlandei. In aceasta perioada “DEG Metro Stars” a condus in mare parte clasamentul national, in 1991 clasandu-se chiar pe locul doi in Eurocup; echipa poarta pe tricourile oficiale sigla Die Toten Hosen.

La sfarsitul anilor ’80 trupa a donat 200.000 de marci germane pentru achizitia jucatorului Anthony Baffoe la clubul de fotbal Fortuna Düsseldorf. In anii 2000 a sustinut clubul intr-o perioada de dificultati finaciare iar mai tarziu, a transferat veniturile dintr-un contract de sponsorizare echipei de fotbal de tineret; pe stadionul Esprit Arena este cantat refrenul piesei "Strom" de fiecare data cand Fortuna Düsseldorf inscrie un gol.

Membrii Die Toten Hosen s-au implicat neincetat in activitatile sociale din Germania, dedicand multe versuri si concerte unor cauze sociale. In '92 au participat la o demonstratie in Bonn cantand alaturi de Nina Hagen si Herbert Grönemeyer alaturi de aproape 200.000 de demonstranti. In '95 au sutinut Greenpeace, BUND (Prietenii Pamantului Germania) si alte organizatii care militau impotriva razboiului nuclear. In 2002, au sustinut o campanie a organizatiei PETA cu sloganul "Mai bine dezbracat decat cu blana", pozand bineinteles fara haine pentru a sustine drepturile animalelor. Au luptat si pentru drepturile emigrantilor alaturi de Pro Asyl in 2005 dedicand campaniei piesa "Meine Stadt" (Orasul Meu).

Astazi, Muzeul de Arta Moderna din New York, MoMA, expune o fotografie uriasa realizata in timpul unui concert Die Toten Hosen semnata de artistul Andreas Gursky. Numerosi artisti au preluat piesele lor, iar in 2002 si 2005 trupa a concertat la cel mai mare festival din Europa: Przystanek Woodstock; peste 400 de mii de spectatori. In 2010 au cantat in Asia Centrala si asa s-au afirmat ca prima trupa straina pe o scena din fosta republica sovietica a Tajikistan-ului. In acelasi an, trupa a concertat si in Orientul Mijlociu, respectiv in Amman, Jordan.

Vara anului 2012 se prezinta cu Die Toten Hosen in rolul de headliner la Rock Am Ring, Rock Im Park si la ARTmania Festival. Trupa aniverseaza 30 de ani de existenta in aprilie, lanseaza un nou album dupa patru ani de la ultimul si se pregateste pentru noi aventuri muzicale.

Biletele si abonamentele pentru ARTmania Festival Sibiu 2012 pot fi achizitionate din retelele magazinelor Diverta si Eventim si online, prin shop.artmania.ro, eventim.ro sau myticket.ro, la pretul de 80 lei pentru abonamente si 70 lei pentru bilete in luna februarie. In martie si aprilie, abonamentul va costa 110 lei, iar biletul 80 lei. In mai si iunie: 130 lei/abonament si 90 lei/bilet, urmand din iulie si pana in ultima zi a festivalului un abonament sa coste 150 de lei, iar un bilet sa coste 100 de lei.

Proiect cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

13 octombrie 2011
Primele nume anuntate

Primele confirmari pentru cea de-a saptea editie ARTmania Festival nu se lasa asteptate. Fanii Delain si Trail of Tears isi vor vedea idolii la Sibiu in 2012.  Biletele si abonamentele vor fi disponibile la “Conventia Internationala de Tatuaje” de la World Trade Center in zilele 14-16 Octombrie 2011, dar si in retelele conventionale de distributie.

Concertul formatiei olandeze Delain in Romania a fost dorinta membrilor activi ai comunitatii ARTmania prin nenumarate randuri adresate organizatorilor. Povestea lor a inceput in 2002 cand Martijn Westerholt, ex-clapar in Within Temptation, alaturi de carismatica Charlotte Wessels, formau Delain si incepeau sa compuna impreuna cu alti muzicieni talentati urmand ca in 2005 sa semneze cu RoadRunner Records si sa inceapa inregistrarile primului album. “Lucidity” are invitati importanti din zona metal: Marco Hietala (Nightwish, Tarot), Liv Kristine (Leave’ s Eyes) sau Sharon Den Adel (Within Temptation).
Cel de-al doilea album apare pe piata in 2009 si se bucura de un mare succes international amplificat prin nenumarate aparitii live in Europa. Carismatica Charlotte a reusit sa isi castige numerosi fani de toate varstele, in ciuda faptului ca are numai 24 de ani. Olandeza are o licenta in arta si chiar un record mondial, alaturi de alti 1300 de oameni facand parte dintr-un concurs de mancat prajiturele atarnate pe ata, un joc traditional olandez.


Delain vin pentru prima oara in Romania la ARTmania Festival Sibiu 2012, iar fanii se pot pregati pentru noi piese. Albumul cu numarul trei se afla deja pe drum, iar in spatele productiei il gasim pe Jacob Hellner, binecunoscut pentru munca sa alaturi de Rammstein si Apocalyptica.


Norvegienii din Trail of Tears canta din '94, dar nu au fost niciodata in Romania cu toate ca au aici o multime de fani. Declarau intr-un interviu pentru metalhead.ro in 2007 ca vor foarte mult sa concerteze la noi. Cu sase albume realizate pana in prezent si unul nou aproape gata de lansare, artistii din Trail of Tears sunt pregatiti pentru intalnirea din Piata Mare a Sibiului anului 2012. 
Trail of Tears are o istorie impresionanta. A inceput ca o formatie de coveruri intr-un oras din sudul Norvegiei. Natt, numele initial, canta piese Pantera si Sepultura, iar Ronny a devenit vocalistul trupei la varsta de saiseprezece ani pentru ca «ii placeau vocile extreme». Dupa aparitia primului Demo, trupa semneaza cu o casa de discuri si se redenumeste Trail of Tears, un nume propus de un fost chitarist interesat de istoria indienilor nord americani: «aveam 16 ani, pentru cei mai multi dintre noi insemna doar un nume bun».


Cel de-al doilea album, „Profundemonium” (2000) este urmat de noi schimbari in trupa, solista fiind inlocuita de Catherine Paulsen, vocea care va canta in Trail of Tears pana in 2003. In aceasta perioada este produs, lansat si promovat, albumul „A New Dimension of Might”. Urmatorii ani inseamna lansarea albumului „Free Fall into Fear” pe care vor canta numai voci masculine si plecarea in bloc a membrilor in 2006, chiar inainte de lansarea materialului cu numarul cinci, “Existentia”.
Ronny Thorsen anunta intoarcearea solistei Catherine Paulsen in 2007, iar in 2009 readuce Trail of Tears in atentia publicului Metal cu albumul „Bloodstained Endurance”. Daca in 2010 concertele lor se desfasurau in mare parte in Olanda si Norvegia, dar vizitand si MetalCamp-ul din Slovenia si Brutal Assault-ul cehesc, Trail of Tears vor cuceri China si Taiwanul in Noiembrie si Decembrie 2011.
Trail of Tears au anuntat la sfarsitul lunii Septembrie 2011 ca inregistrarile pentru noul material s-au incheiat: “Avem un album extraordinar si de abia asteptam sa il impartasim cu toti fanii. Niciodata inregistrarea unui material nu a implicat atat de mult efort.” Fanii Trail of Tears vor asculta si piese noi la ARTmania 2012.


Abonamentele pot fi achizitionate din retelele Eventim (Germanos, Carturesti etc.), Diverta sau online: shop.artmania.ro, eventim.ro si myticket.ro la pretul de 60 lei pentru 700 de abonamente, pret valabil pana la sfarsitul anului. Urmatorul presale va fi 80 de lei urmand ca in saptamana evenimentului, pretul unui abonament sa nu depaseasca valoarea de 150 lei.

In 2012, Festivalul ARTmania de la Sibiu va avea loc in perioada 6 – 12 august si va oferi iubitorilor de arta un program cultural variat ce va include concerte, expozitii, lansari de carte, workshop-uri si alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Toate acestea se vor desfasura in zonele ARTmania special dedicate manifestarilor culturale: Piaţa Mare, Piaţa Mica şi ARTmania Festival Sibiu Arena (Camping & Entertainment).

Acţiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

22 august 2011
Bilete pentru ARTmania Festival 2012

Organizatorii festivalului ARTmania lanseaza in premiera pentru piata show-biz-ului din Romania pachetele de abonamente pentru urmatoarea editie a festivalului din Sibiu. Biletele si abonamentele pentru ARTmania 2012, cea de-a saptea editie a festivalului artelor din cetatea Sibiului, s-au pus deja in vanzare!

Este pentru prima data in Romania, cand un festival de muzica ofera publicului posibilitatea de a-si achizitiona abonamente cu un an inainte. In prezent, acestea pot fi cumparate din retelele Eventim (Germanos, Carturesti etc.), Diverta sau online: shop.artmania.ro, eventim.ro si myticket.ro la pretul de 60 lei pentru primele 1.000 de abonamente, pret valabil pana la sfarsitul anului. Urmatorul presale va fi 80 de lei urmand ca in saptamana evenimentului, pretul unui abonament sa nu depaseasca valoarea de 150 lei.

In 2012, Festivalul ARTmania de la Sibiu va avea loc in perioada 6 – 12 august si, ca si pana acum, va oferi iubitorilor de arta un program cultural bogat si variat ce va include concerte, expozitii, lansari de carte, workshop-uri si evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Toate acestea se vor desfasura in zonele ARTmania special dedicate manifestarilor culturale: Piata Mare, Piata Mica si ARTmania Festival Sibiu Arena (Entertainment & Camping in padurea Dumbrava).

Actiune co-finantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

 

 

 

 ©2006 rockxpress & frame design.
Toate drepturile rezervate.
Reproducerea integrala sau partiala a unui material din acest site, fara acordul autorului,
este interzisa si se sanctioneaza conform legilor in vigoare.