Celelalte Cuvinte - turneu la 30 de ani  
Organizator
Gala PR si Miscarea de Rezistenta
Bilete
www.eventim.ro
Site oficial
-

24 noiembrie 2011
Doua concerte amanate din cauza gripei

Trupa Celelalte Cuvinte urma să susţină în acest weekend concerte la Buzău şi la Iaşi, în cadrul turneului “Celelalte Cuvinte – 30 de ani”. Din păcate, cele două concerte se amână.

Starea de sănătate a basistului Marcel Breazu nu permite realizarea acestora. Marcel Breazu suferă de o viroză respiratorie severă. “Am aşteptat până în ultima clipă, sperând ca starea de sănătate a lui Marcel se va îmbunătăţi” – spune Călin Pop. “În 30 de ani nu am anulat niciun concert. Cu regret, suntem nevoiţi să o facem de această dată. Ne cerem scuze faţă de publicul care ne aştepta.”

Concertele au fost reprogramate pentru 27 ianuarie 2012 la Iaşi, respectiv 28 ianuarie 2012 la Buzău.

Biletele cumpârate în avans rămân valabile pentru 27 şi 28 ianuarie. În cazul în care cei care şi-au procurat bilete doresc să-şi recupereze contravaloarea lor, o pot face de la punctele de vânzare de unde le-au procurat.

Turneul “Celelalte Cuvinte – 30 de ani” va fi reluat săptămâna viitoare la Braşov (2 decembrie, Centrul Cultural Reduta) şi la Târgovişte (3 decembrie, Club La Scriitori) şi se va încheia pe 8 decembrie, la Sala Palatului.

29 septembrie 2011
12 concerte, 30 de ani, 3 ore de muzică, 5 artişti.

Turneul aniversar „Celelalte Cuvinte – 30 de ani” va trece prin 12 oraşe din ţară, unele dintre ele, teritorii neexplorate încă de trupă.

Celelalte Cuvinte pleaca la întâlnirea cu fanii din toată ţara, mulţumindu-le, în acest fel, pentru fidelitatea cu care îi susţin de trei decenii. Calendarul turneului este următorul:

4 noiembrie, Oradea – Club Blue Monday
5 noiembrie, Cluj Napoca – Irish Music Pub
9 noiembrie, Sibiu – Vintage Club
10 noiembrie, Timişoara – Setup
11 noiembrie, Reşiţa – Rock Cafe
18 noiembrie, Constanţa – Heaven’s Hell
19 noiembrie, Galaţi – Zodiar
25 noiembrie, Buzău – Cafeneaua Artiştilor
26 noiembrie, Iaşi – Club Hand
2 decembrie, Braşov – Centrul Cultural Reduta
3 decembrie, Târgovişte – La Scriitori.

8 decembrie, Bucuresti - Sala Palatului

Biletele se găsesc în cluburi, iar pentru Timişoara şi Braşov, acestea pot fi cumpărate din Reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro

Turneul se va încheia la Bucureşti, unde aniversarea va fi celebrată la Sala Palatului, în data de 8 decembrie, printr-un spectacol-concert pe măsura trupei şi a vârstei.

Biletele sunt disponibile prin Reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi on-line pe www.eventim.ro.

 ©2006 rockxpress & frame design.
Toate drepturile rezervate.
Reproducerea integrala sau partiala a unui material din acest site, fara acordul autorului,
este interzisa si se sanctioneaza conform legilor in vigoare.