MARDUK si IMMOLATION la Bucuresti  
Organizator

Hatework Crew & ACM

Data, locatie
05.09.2012 - Club Fabrica, Bucuresti
Bilete
50 lei in avans, 60 lei la intrare
Site oficial
www.hatework.ro

Detalii despre bilete plus alte informatii

Biletele pentru acest eveniment se gasesc la pretul de 50 lei in reteaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas, si online pe eventim.ro, urmand ca in ziua concertului biletele sa coste 60 lei.

Ca support act al acestui eveniment vor fi prezente trupele Forsaken World (Franta) si Heaving Earth (Cehia). Trupa Sinate a fost inlocuita in toate datele turneului Serpent Sermon Tour 2012, de catre Noctem - spaniolii promovand in continuare ultima aparitie
discografica - Oblivion (2011).

De asemenea, organizatorii au dat urmatorul comunicat privind unele amenintari la adresa concertului aparuta in mediul online:

Acestea sunt declarațiile oficiale ale organizatorilor concertului Marduk din București din data de 5 septembrie, cu privire la o serie de postări emise de o organizație cu denumire incertă, ce funcționează prin intermediul unui site denumit "de veghe patriei" – pe platforma wordpress – postări mediatizate în mai multe publicații online și posturi de radio:

În primul rând dorim să specificăm următoarele chestiuni: Marduk sunt o trupă înființată în 1990, una din cele mai titrate trupe ale genului muzica black metal și poate cea mai cunoscută din Suedia; au până în prezent peste 10 albume, precum și numeroase alte materiale audio si video, sunt semnați la una din cele mai mari case de discuri din lume - Century Media și au sute de apariții live in fiecare an.
Turneul din aceasta toamnă, care include un concert în România pe data de 5 septembrie, conține spre exemplu peste 40 de concerte in Germania, Austria, Marea Britania, Franta, Italia, Spania, Olanda, etc.
Marduk vor susține in septembrie al 5-lea concert din țara noastra (dupa două concerte în 2008 și două concerte în 2010). Deși reacții negative au apărut la anunțarea concertelor precedente, și deși putem accepta și respecta recomandări sau opinii din partea comunităților care nu agreează stilul muzical abordat de aceasta trupă, nu putem însă tolera atitudinile care instigă la violență, periculoase în special pentru precedentul care se poate crea prin astfel de atitudini.
Menționăm în acest context ca cele 4 concerte susținute de Marduk în trecut în România, au fost lipsite de orice fel de incidente, și au avut parte de susținere din partea a aproximativ 400 de participanți în public, de fiecare dată.

Suntem o țară europeană și avem un set de legi. Ne vom asigura prin urmare de respectarea legii în ceea ce privește evenimentul anunțat pentru data de 5 septembrie, postările în cauză fiind obiectul unei serii de sesizări pe care le vom adresa Poliției Române, cât și altor instituții abilitate să ne ofere sprijin în organizarea și desfășurarea fără incidente a acestui concert. Aceste demersuri vor fi inițiate cu atât mai mult cu cât avem obligații atât contractuale cât și de principiu, vizavi de trupa în cauză, agenția care organizează turneul, dar și persoanele care achiziționează bilete pentru acest eveniment.
Vom întreprinde toate acțiunile legale care ne sunt la îndemână pentru ca acest concert să se desfășoare în condiții optime, din punct de vedere al siguranței și al actului artistic.

Vă mulțumim,

Asociația Culturală Manifest.

Cluj-Napoca
23 august 2012.

 

SERPENT SERMON TOUR 2012, 5 septembrie, Club Fabrica, Bucuresti

Hatework si Asociatia Culturala Manifest va invita la primul eveniment major din acesta toamna, in data de 5 Septembrie, la Clubul Fabrica din Bucuresti, pe scena caruia vor urca doua dintre cele mai importante trupe ale scenei mondiale de metal extrem:

Headlinerii serii vor fi suedezii de la Marduk, aflati in turneul de promovare al ultimului lor disc – Serpent Sermon – editat in 2012 de catre Century Media. Cu o activitate prodigioasa de peste 20 de ani, Marduk se afla deja la cel de-al 12-lea produs descografic full length si promit un show devastator pe scena din Fabrica, in seara de 5 Septembrie, asemanatoare celor prestate deja in trecut pe scenele din Cluj-Napoca si Bucuresti.


O alta aparitie speciala a serii este Immolation. Trupa infiintata in 1988 si care, prin muzica si sound-ul specific au demonstrat de-a lungul timpului ca death-metalul in forta, cantat in acelasi timp tehnic dar si cu feeling, este si va fi intotdeauna apreciat. New-york-ezii au editat in 2011 EP-ul Providence, produs care s-a bucurat de o larga apreciere atat din partea publicului cat si a criticii (critica ce nu s-a sfiit sa includa acest produs in topurile de anul trecut, un an de de exceptie, de altfel, pentru death-metal) si vor fi pentru a doua oara in Romania, dupa show-ul exceptional sustinut la Cluj-Napoca alaturi de Melechesh in anul 2008, eveniment produs de Hatework.

 

Cele doua nume monstru vor fi sustinute in timpul aparitiei pe scena de la Fabrica de catre de catre neozeelandezii de la Sinate (death/trash), aflati in turneul de promovare al ultimului lor album (To the Death – 2012), de catre francezii de la Forsaken World (melodic death metal), si de catre Heaving Earth (Cehia – Death Metal).

Biletele vor fi disponibile la pretul de 50 RON (pentru cele procurate in avans), respectiv la pretul de 60 de RON (pentru cele achizitionate la intrarea in club, in ziua concertului). Modalitatile de procurare a biletelor in avans vor fi anuntate pana la sfarsitul acestei saptamani.

 ©2006 rockxpress & frame design.
Toate drepturile rezervate.
Reproducerea integrala sau partiala a unui material din acest site, fara acordul autorului,
este interzisa si se sanctioneaza conform legilor in vigoare.