OST Festival 2013  
Organizatori
Project Events
Data, locatie
7 - 9 iunie 2013, Romexpo - Bucuresti
Trupe

King Diamond...

Site oficial
www.ostfest.ro

EDITIE ANULATA!

Organizatorii OST Fest au anuntat azi, 5 februarie 2013, anularea editiei din acest an.
Iata comunicatul oficial:

"Ne-am dorit ca editia Ost Fest 2013 sa depaseasca cu mult editia Ost Fest 2012. In 2012 am ridicat nivelul foarte mult - Motorhead, Europe, Megadeth, Motley Crue, Manowar, Dimmu Borgir au fost formatii mari ce au reusit sa transforme Ost Fest in unul dintre cele mai bune festivaluri rock organizate pana in 2012 in tara noastra. Pentru editia din 2013 ne-am apucat de lucru chiar inainte sa se termine editia din 2012 .

Am trimis sute de mailuri si oferte dar din diverse motive nu am reusit sa asiguram alte nume mari care sa vina pe scena Ost Fest in afara de King Diamond.
Trupele mari pe care le doream la festival, sunt ori in turneu in afara Europei, ori au alte angajamente. Cum nu dorim sa inselam asteptarile fanilor Ost Fest, sau sa avem un festival mediocru, preferam sa anulam festivalul de anul acesta. Ne apucam de lucru pentru editia din 2014
!, - Sorin Sararu, managing partner la Project Events.

Reprezentantii Project Events isi cer scuze pentru toate inconvenientele create si tin sa precizeze ca toti fanii care si-au achizitionat bilete si abonamente pentru editia Ost Fest 2013, isi pot recupera banii incepand cu data de 7 februarie din locatiile de unde le-au cumparat."

5 decembrie 2012
KING DIAMOND - primul nume anuntat

KING DIAMOND aduce la OST FEST 2013 unul dintre cele mai spectaculoase show-uri din istoria divertismentului. Astfel, ultima zi a festivalului OST FEST 2013 se anunta inca de pe acum foarte speciala, intrucat in seara de duminica 9 iunie cel mai bun vocalist al muzicii death metal - Kim Bendix Petersen, cunoscut de intreaga planeta sub numele de King Diamond va urca pe scena OST FEST 2013.

Nascut pe 14 iunie 1956 in Copenhaga, King Diamond s-a facut remarcat prin capacitatea sa de a canta intr-o mare varietate de octave. Se afirma intial ca membru al trupei Mercyful Fate, iar cativa ani mai tarziu incepe o cariera solo.

 

Interesul cat mai crescut al lui King Diamond pentru mediul ocult a socat sfera muzicii rock, dar si publicul, care a remarcat aparitia machiajelor din ce in ce mai violente.

Cu o cariera de peste 30 de ani, milioane de copii ale albumelor vandute si o nominalizare la premiile Gramy in 2007 pentru albumul „Give Me Your Soul...Please”, King Diamond face parte din istoria, prezentul si viitorul muzicii rock.

Daca in urma cu ceva timp, King Diamond isi luase o bine meritata pauza, in 2012 el revine pe scena si anunta un turneu grandios, turneu ce va include in 9 iunie 2013 si festivalul OST FEST: The Release of The Beasts.

Pentru toti fanii King Diamond si nu doar pentru ei, avem un cadou special de Mos Nicolae. Cum vineri 7 decembrie reteaua de ticketing BILETOO deschide un nou magazin in incinta Cinema Patria, pe Bulevardul Magheru nr. 12-14, organizatorii OST FEST impreuna cu reprezentantii retelei de ticketing BILETOO ofera tuturor iubitorilor de muzica rock din Romania posibilitatea de a achizitiona bilete si abonamente la OST FEST cu o reducere de 25%. Doar in perioada 7 – 9 decembrie (de vineri pana duminica), fanii pot achizitiona bilete, abonamente sau vouchere de camping cu reducere din noul magazin Biletoo din incinta Cinema Patria.

Preturile generale pentru OST FEST: The Release of the Beasts sunt urmatoarele:
- 200 lei Bilet o zi (acces general pentru o zi)
- 400 lei Abonament (valabil pt cele 3 zile de festival cu acces general)
-  30 lei Voucher camping (valabil in perioada 6-9 iunie)
- 420 lei Pachet Abonament + Voucher camping

Biletele, abonamentele precum si voucherele pentru camping pot fi achizitionate  din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1, magazinele Domo, Germanos, Vodafone sau in Oficiile Postei Romane semnalizate: Bilete.ro. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro,  BILETE.RO, MYTICKET.RO sau EVENTIM.RO.

Festivalul OST FEST se va desfasura in perioada 7-9 Iunie 2013 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events!

17 august 2012
OST FEST 2013 - primele detalii

Dupa ce in 2012 prima editie din Bucuresti a OST FEST a depasit toate asteptarile fanilor romani dar si ale celor veniti din afara granitelor tarii, pentru 2013 organizatorii promit un festival asa cum nu a mai fost in Romania. OST FEST 2013: The Release of the Beasts se va desfasura in perioada 7-9 iunie si va fi gazduit tot de Romexpo Bucuresti.

Ca si in 2012, nici de la OST FEST 2013: The Release of the Beasts nu vor lipsi cele 2 scene unde vor incinge atmosfera trupe adorate de milioane de oameni din intreaga lume. Numele trupelor ce vor concerta in cele trei zile de festival vor fi anuntate in cel mai scurt timp.

Pentru editia 2013 a festivalului organizatorii vor pune la dispozitia fanilor o zona de campare in spatiul verde din interiorul Romexpo mult mai mare. Aceasta va fi dotata cu dusuri, toalete, zone de servit masa, baruri, spatii de distractie si spatii de servicii.

Daca in 2012 fiecare zi a festivalului a fost altfel si a abordat un alt gen de rock, pentru editia din 2013 organizatorii - Project Events si-au propus sa depaseasca orice imaginatie, pornind de la tematica festivalului - The Release of the Beasts si pana la formatiile care vor incanta fanii romani si straini deopotriva. Intrati pe www.ostfest.ro sau pe facebook.com/OSTFESTRO pentru ca in urmatoarele saptamani o parte din surprizele pregatite vor fi dezvaluite fanilor ce nu vor sa rateze OST FEST 2013: The Release of the Beasts.

Daca nu vrei sa pierzi editia din 2013 a OST FEST, de vineri 17 august se pun in vanzare abonamentele si voucherele de camping pentru cele trei zile de festival! Acestea se vor putea gasi in primele doua saptamani doar la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center. In aceasta perioada, la fiecare abonament cumparat ai un discount de 10% si in plus primesti gratuit si un tricou OST FEST 2012!

 Preturile generale pentru editia 2013 sunt urmatoarele:

  • 200 lei Bilet o zi (acces general pentru o zi) – se vor pune in vanzare in momentul anuntarii formatiilor
  • 400 lei Abonament (valabil pt cele 3 zile de festival cu acces general)
  •  30 lei Voucher camping (valabil in perioada 8-12 iunie)
  • 420 lei Pachet Abonament + Voucher camping

Preturile generale pentru editia 2013 valabile doar in perioada 17-31 august 2012 la Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center sunt urmatoarele:

  • 360 lei Abonament (valabil pt cele 3 zile de festival cu acces general)
  •  30 lei Voucher camping (valabil in perioada 8-12 iunie)
  • 380 lei Pachet Abonament + Voucher camping

Biletele, abonamentele precum si voucherele pentru camping vor putea fi achizitionate in perioada 17-31 august 2012 doar din magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter), iar incepand cu data de 1 septembrie 2012 vor putea fi achizitionate si din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si reteaua Eventim. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.RO, MYTICKET.RO sau EVENTIM.RO

Festivalul OST FEST 2013 va avea loc in perioada 7-9 Iunie 2013 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events!

 

©2006 rockxpress & frame design.
Toate drepturile rezervate.
Reproducerea integrala sau partiala a unui material din acest site, fara acordul autorului,
este interzisa si se sanctioneaza conform legilor in vigoare.