Thirty Seconds To Mars ajung, pentru prima oară, in România  
Organizatori
Marcel Avram East European Production si
D&D East Entertainment

Locatie
Romexpo, Bucuresti
Data
5 iulie 2014
Bilete

Preturi:
-

Open act
www.dd-east.ro

5 februarie 2013
Organizatorii anunta amanarea concertului cu o zi

În urma stabilirii programului din turneu, concertul Thirty Seconds To Mars de la București a fost reprogramat, din motive logistice, pentru sâmbătă - 5 iulie 2014, cu o zi mai târziu decât data anunțată anterior. Biletele cumpărate înainte rămân valabile și nu necesită o schimbare.

Promoterii concertului, D&D East Entertainment și East European Production, declară: "Sperăm că această schimbare de dată nu va cauza inconveniente celor care au cumparat deja bilete, deoarece considerăm, că ziua de sâmbăta, una mult mai accesibilă publicului din toată țara. Credem că această schimbare va fi în beneficiul fanilor, dar și a iubitorilor de muzică live, care vor avea oportunitatea de a se bucura de un eveniment unic in România".

Trupa americană Thirty Seconds to Mars va sosi pentru prima data în Romania și va susține un concert incendiar în data de 5 iulie 2014, la Romexpo, București.

Conform declarației lui Jared Leto “Europa a devenit a doua casă pentru Thirty Seconds To Mars" și suntem extrem de încântați de reîntoarcerea pe bătrânul continent.

Cu această ocazie, pe 5 iulie 2014 la Bucuresti, Thirty Seconds To Mars va promova ultimul său album, “LOVE LUST FAITH + DREAMS”, promițând publicului un eveniment de neuitat, cel mai mare concert al verii 2014!

Biletele sunt în continuare disponibile prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro

17 decembrie 2013

Dupa ani de așteptare, trupa americană Thirty Seconds To Mars ajunge pentru prima oară in România, pentru a susține un show exploziv, in aer liber, in data de 4 Iulie 2014, la Romexpo, București.

Thirty Seconds To Mars și-a consolidat reputatia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album “LOVE LUST FAITH + DREAMS” și in Romania, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014.

 “Europa a devenit o a doua casă pentru Thirty Seconds To Mars si suntem extrem de încantati sa revenim pe acest continent, pentru o noua aventură“, spune Jared Leto. “Călătoria noastră in jurul lumii continuă cu ceea ce va fi cel mai mare si mai provocator turneu de până acum”.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti se pun in vanzare miercuri, 18 decembrie și pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro.

Lansat la casa de discuri Polydor Records, LOVE LUST FAITH + DREAMS – albumul ce dă și numele turneului – a inregistrat un succes masiv in intreaga lume, clasându-se pe locul cinci in topurile din Marea Britanie, Germania, Italia, Austria, Portugalia, Australia, Mexico, Elvetia și Polonia, și pe locul șase in SUA și Canada.

Precedentul turneu Thirty Seconds to Mars – This is War – a doborât recordul pentru cel mai lung tur realizat vreodată de o trupa rock, intrând in Guinness World Record. Trupa a concertat fără întrerupere timp de doi ani, în 60 de tari de pe șase continente, majoritatea evenimentelor fiind sold out. Au fost 311 spectacole, ce au atins un public de peste trei milioane de personae, care au ramas fără suflare, eveniment dupa eveniment.
In ceea ce privește concertele din actualul turneu, Jared Leto promite: “Vom cânta atât piese de pe cel mai recent album LOVE LUST FAITH + DREAMS,  cât și de pe This is WarA Beautiful Lie si Welcome To the Universe. Vă asteaptă o seară nebună, plină de surprize si spectacol!”

Componența Thirty Second To Mars:
Jared Leto (voce/chitară),
Shannon Leto (tobe),
Tomo Miličević  (chitară/clape)

http://thirtysecondstomars.thisisthehive.net/tour/

Evenimentul este prezentat de Marcel Avram East European Production si
D&D East Entertainment

 

©2006 rockxpress & frame design.
Toate drepturile rezervate.
Reproducerea integrala sau partiala a unui material din acest site, fara acordul autorului,
este interzisa si se sanctioneaza conform legilor in vigoare.