Anneke in The Silver Church  
Organizatori
CAVALLERIA EVENTS in asociere cu Mighty Owl Productions
Data, locatie
22 aprilie 2012,The Silver Church - Bucuresti
Bilete

Pret:
60 lei - presale, 80 lei - at doors

Open act
-
Site oficial

-

 

8 noiembrie 2012
Anneke Van Giersbergen revine in Romania

Anneke Van Giersbergen, vocea consacrata a celebrului grup olandez The Gathering, va sustine in data de 22 aprilie 2012 un concert special in Clubul Silver Church din Bucuresti.

Considerata drept una din cele mai importante voci feminine ale scenei rock/metal internationale, Anneke ajunge la Bucuresti pentru un concert exclusiv in care artista va prezenta un show de 90 de minute in care vor fi incluse atat piese de pe albumele solo cat si compozitii din era The Gathering si chiar celebra colaborare cu muzicianul si producatorul canadian Devin Townsend.

Anneke a inceput sa cante la varsta de 7 ani iar la 12 ani debuta in corul scolii pentru ca dupa cativa ani sa formeze prima ei trupa de rock. Primul succes local l-a cunoscut alaturi de Bad Breath, grup ce imbina muzica bluez cu jazz, folk si funk.

S-a alaturat formatiei The Gathering in 1994 alaturi de care a cunoscut succesul international iar albume precum Mandylion, Nightime Birds sau How to measure a planet? raman si in acest moment discuri etalon in scena rock/metal, obtinand vanzari record de sute de mii de exemplare.

Anneke a decis sa paraseasca The Gathering in 2007 pentru a lansa un nou proiect intitulat Agua de Annique. In toata cariera sa, artista a bifat colaborari inedite cu Lawn, Farmer Boys, Ayreon, Napalm Death, Novembers Doom, Moonspell, Globus, Arjen Anthony Lucassen, Giant Squid, Devin Townsend, Anathema si Within Temptation.

 

Artista este considerata una din cele mai versatile voci ale momentului, muzica sa pornind de la forme pure ale genului metal si ajungand astazi la un alternative rock de calitate in care putem gasi cu usurinta influente din genuri muzicale diverse.

Anneke van Giersbergen va concerta la Bucuresti alaturi de trei muzicieni olandezi cunoscuti pentru activitatea in Garcia Plays Kyuss si Celestial Season. Printre ei se numara si Rob Snijders, sotul artistei.

Cu o cariera aciva de aproape 20 de ani, timp in care a inregistrat 20 de materiale discografice, concertul Anneke van Giersbergen la Bucuresti se va dovedi cu siguranta o experienta inedita si in acelasi timp o seara memorabila pentru fanii muzicii rock.

Biletele sunt disponibile la urmatoarele preturi: 60 lei - presale, 80 lei - at doors

Biletele sunt disponibile exclusiv in reteaua BILETOO.RO, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald’s) si la statia de metrou Unirii 1.

In tara biletele se pot gasi la magazinele Flanco si librariile Adevarul.

Concertul Anneke Van Giersbergen la Bucuresti este un eveniment organizat
Cavalleria Events in asociere cu Mighty Owl Productions.

Vezi si galeria foto rockXpress.ro cu Anneke van Giersbergen in Agua de Annique l The Gathering la Sibiu l The Gathering la Sziget

 

©2006 rockxpress & frame design.
Toate drepturile rezervate.
Reproducerea integrala sau partiala a unui material din acest site, fara acordul autorului,
este interzisa si se sanctioneaza conform legilor in vigoare.